Déboutonnez – moi!

Přípravek na nedokonalosti pleti

Pokud je Déboutonnez – moi! účinný, je to bezpochyby díky jeho složení. Složky tohoto oleje proti pupínkům byly pečlivě vybrány tak, aby obnovily hladkou struktůru pleti. Skořicová kůra, citronový esenciální olej, zelené oregano… jaká jsou tajemství tohoto zázračného oleje? 

Déboutonnez-moi! 

Déboutonnez-moi! je přírodní péče s obsahem esenciálních a rostlinných olejů. Účinně redukuje přebytečný maz, skvrny, pupínky a mikrocysty. Hravě si poradí i s akné u dospívajících a dospělých. Kromě toho podporuje hojení pupínků a obnovuje hladkou strukturu pleti. Jemná směs olejů, která hloubkově vyživuje pokožku a nezanechává mastný film. 

Skořicová kůra 

Skořice pochází z daleka!Toto koření pochází ze Srí Lanky a má silné léčivé účinky. Již více než 5000 let se používá v ájurvédské medicíně v Indii a v tradiční čínské medicíně, což jsou dvě nejstarší léčiva na světě. 

Skořice se používá k posílení imunity a proti zažívacím potížím, ale nejen to! Pokud v Déboutonnez-moi ! najdete skořicovou kůru, je to kvůli jejím silným protizánětlivým vlastnostem. 

Semena mrkve 

Semínka mrkve jsou regenerační a hojivá a jsou vynikající pro péči o pleť. Zpevňují a tonizují tkáně a zlepšují pružnost pokožky. Nejlepší způsob, jak získat čistou a zdravou pleť. 

Zelené oregano 

Zelené oregano je skvělý přírodní dezinfekční prostředek. Používá se proti kožním infekcím a onemocněním (mykózy, kožní paraziti, pásový opar, abscesy), je obzvláště účinný v péči proti infekcím. 

Citronový esenciální olej 

Citronový esenciální olej bude vaším druhým spojencem při získáni čisté pleti! Díky svým antiseptickým, antivirovým a antibakteriálním vlastnostem citronový esenciální olej zjemňuje a tonizuje pokožku tím, že stahuje tkáně. Dodává pleti svěžejší a zářivější vzhled. 

A co je na něm pozitivního? Jeho mírně bělící účinky pomáhají redukovat pigmentové skvrny pleti. 

Konopný olej 

Konopný olej je považován za jeden z nejvýživnějších olejů. Tento olej je obzvláště bohatý na aminokyseliny a představuje skutečný poklad pro vaše zdraví. Konopný olej je dokonalým prostředkem proti vráskám, protože bojuje proti volným radikálům. Kromě toho tento olej podporuje obnovu buněk, zpevňuje pokožku a má také zklidňující účinky na citlivou nebo podrážděnou pleť. Co víc si můžete přát? 

Olej z lískových oříšků 

Poslední klíčovou složkou Déboutonnez-moi! je olej z lískových oříšků. Tento olej je obzvláště bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Je známý pro své hojivé a vyživující vlastnosti, ale také pro své regulační účinky při tvorbě kožního mazu. Díky tomu podporuje vymizení černých teček a stahuje póry. V neposlední řadě zabraňuje dehydrataci pokožky. 

Obsahuje :

Esenciální olej z citronu (antiseptický, antibakteriální, antivirový)

Esenciální olej z mrkve (regenerující, hojivý, revitalizující)

Esenciální olej ze skořice (protiinfekční, antibakteriální, antimykotická, adstringentní)

Esenciální olej z oregana zeleného (silný dezinfekční prostředek)

Konopný olej bio (výživný, protizánětlivý)

Lískový olej bio (regulační, ochranný, změkčující)

Zdroj: Laboratoire Indemne

You may also like