Najdi v sobě vnitřního doktora

Když jsem se dozvěděla svou diagnózu, po prvotním šoku, jsem krom jiného začala řešit, jestli pro své zdraví mohu sama něco udělat, něco změnit… a tak jsem začala googlovat. Nejprve na českých stránkách, přeci jen je mi čeština srdci nejbližší :-), ale nenašla jsem nic, co by mě tenkrát oslovilo. Na francouzských stánkách tenkrát snad ani nic nebylo, bylo to v duchu, paninko, tady máte váš lék a nic víc nepotřebujete. Dnes je tomu naštěstí jinak, už i tady začínají tát ledy a informace o alternativní léčbě se k nám pomalu veřejně dostávají.

Nenechala jsem se odradit a postupovala dál po anglicky mluvících webech. Sláva! Narazila na mého guru. Je jím Kris Carr, někdo tak pozitivní, usměvavý a plný skvělých nápadů a doporučení. Kris, která sama prošla rakovinou, mě velmi motivuje.

V roce 2003 jí diagnostikovali 12 nádorů na játrech, které nebyly k odoperování, neprošla ani chemoterapií ani radioterapií. Její onkolog, kterého dlouho hledala, jí potvrdil pomalý růst rakoviny. Čas, který hrál v její prospěch, zúročila v hledání na vlastní pěst. Najít zpátky svou vnitřní rovnováhu. Dnes je tomu víc jak 16 let co ty její „znaménka krásy“ spí. Rakovinu má stále, ale je stabilizovaná. A jak sama říká, je díky svému životnímu stylu a stravování šťastná, cítí se skvěle, má nekonečnou energii, fantastické krevní testy a silný imunitní systém.

A to přece chceme i my!

Vaše jedna z vás, onkokráska Regina

zdroj: www.kriscarr.com

You may also like