Jak je to s parfémem u francouzské značky Même?

Unikátní vůně Même produktů
Najdete jí ve všech Même produktech a je součástí Même „ochranné známky“. Přesto na počátku vzniku značky Même nebylo zřejmé, že se chystají integrovat parfém do svých produktů: ano, ono se skutečně ani nedoporučuje používat parfémy nebo produkty obsahující vůně, pokud máte oslabenou nebo reaktivní pokožku a máte (stejně jako my!) některé předsudky! Jak tedy může Même nabídnout produkty, které jsou bezpečné a dokonale tolerované vaší citlivou pokožkou, a zároveň ji jemně provonět? Poodhalíme vám malá tajemství.

1. Proč se v Même nakonec rozhodli přidávat vůni do produktů určených pro ženy podstupující léčbu rakoviny?

„Léčba ovlivnila můj čich, nemám ráda různé pachy.“ „

„Nemyslím si, že na svou citlivou pokožku mohu použít vonné krémy.“

„Nyní je mi z většiny parfémů špatně …“

Po prvních diskusích s onkologickými pacientkami se zdálo nereálné, že by Même do svých produktů integrovali parfém, dokonce ani jemný. Ale!

Když ale představili své první vzorky produktů bez vůně na testovacím ateliéru s onkologickými pacientkami, upřímně je neoslovily tak, jak Même očekávali! Produkty bez parfému, které chtěli uvést na trh, nebyly (zpočátku) příliš úspěšné. Prvotní reakce byly následující:

„Neutrální pachy, pachy z nemocnice, žluklé. „
„Je pravda, že bez vůně je to trochu smutné …“
„Možná by mohla velmi lehká vůně aplikaci trochu rozjasnit …“

V Même se zavázali poskytovat prostřednictvím svých produktů onkologickým (a nejen jim) pacientkám pohodu a příjemný pocit při jejich používání, ale když se produkty netěšily kýženého zájmu, celá snaha ztratila význam…

Finální rozhodnutí tedy bylo: najít parfém a vůni snů!

2. Volba parfému: vydala na příběh!

Konečně Même našli svůj malý klenot: parfuméra ve městě Grasse na jihu Francie, který zaslal návrhy na parfémy bez alergenů. Aby neriskovali alergické reakce citlivé pokožky, rozhodli se hned na počátku odstranit z parfému všechny alergenní složky (linalool, citronellol, geraniol nebo dokonce limonen), které mohly zvyšovat citlivost pokožky.

Pan parfumér odeslal první návrhy, aby samy pacientky procházející chemoterapií posoudily, který z nich bude nejlepší.

Volba pacientek padla na velmi svěží lehkou vůni, která je směsí citrusů a zeleného čaje a nezpůsobuje nevolnost!

3. Hypoalergenní a velmi lehká vůně

Protože přírodní parfémy jsou velmi alergenní, je použitý parfém v produktech Même syntetického původu.
Ve všech produktech je obsažen ve velmi malé dávce z důvodu, abyste si byli 2000% jisti, že vás nikdy nebude obtěžovat! Malé množství minimalizuje také riziko možné alergické reakce (přesto, že jsou produkty hypoalergenní, opatrnost je vždy na místě) hlavně v případě, že máte velmi citlivou pokožku.
Tolerance výskytu parfému byla testována během 21 denní klinické studie Même v Centre de Lutte Contre le Cancer Léon Bérard (Lyon) a na onkologickém oddělení l’Hôpital Privé Jean Mermoz (Lyon) ve Francii.


Díky tomu je používání Même produktů skutečným potěšením. Pokožka jemně voní a je velmi jemná na dotek!

Zdroj: https://www.memecosmetics.fr/blog/parfum-unique-produits-meme/

You may also like