Mapování obličeje


Příčiny neobvyklých pupínků na tváři

„Pupínku můj, řekni mě kde jsi a já ti řeknu, co se děje “: tak trochu princip mapování obličeje. 😉 Tradiční čínská medicína nás učí, že naše pupínky mluví o našem zdravotním stavu a naší vnitřní (ne)rovnováze v závislosti na tom, kde se nacházejí.

Podíváme se s vámi na oblast tváře, kde a proč se objevují vaše nedokonalosti:

Zóna 1: Pupínky na čele

V poslední době toho sníte víc než obvykle a ke všemu i tzv. junk food? Opravdu může být důvodem přetížený zažívací systém: má příliš mnoho toxinů na zvládání. Jídlo, znečištění… zkuste příště talíř naplnit raději zeleninou a nikdy nezapomínejte odstranit váš večerní make-up!
Nebo: Pod ofinou se nám může mastit čelo, a to způsobuje ucpávání pórů. Psycho-emoční stránka: velká plachost nebo neschopnost rozhodnout se za sebe.

Zóna 2: Pupínky mezi obočím

Příliš alkoholu nebo léků? Naše játra nestíhají… K tomu, abychom tento stav napravili a vyhnuli se také zácpě (a zabránili reabsorbci odpadu), musíme hodně pít. A proč se třeba nedetoxikovat zelenými zeleninovými šťávami!
Psycho-emoční stránka: Játra jsou orgánem, ve kterém se odráží hněv a frustrace. Pokud se často cítíte netrpělivě, neváhejte cvičit dechová cvičení k relaxaci, vaše pleť vám bude vděčná.

Zóna 3: Pupínky na nose

Co takhle snížit příjem tuku? Vysoká hladina špatného tuku by mohla vést k ucpání pórů vaší pěkné tvářičky. Póry jsou často rozšířené na úrovni nosu s jasně viditelnými černými tečkami, tzv. komedony.

Zóna 4: Pupínky na tvářích

Dýchejte zhluboka! Ano, oblast líček je napojena na plíce… Kuřáci už dále nehledejte! Pro ostatní je dobré se zaměřit na dýchací problémy jako je astma, nebo na existující kožní problémy, jako je ekzém.

Praktikujte venkovní pohybové aktivity a najděte si čas vyrazit na čerstvý vzduch co nejčastěji!

Nebo: Pozor na telefon, který se dotýká našich tváří a zanechává na nich bakterie.
Psycho-emoční stránka: Plíce jsou orgánem smutku a zklamání. Tělesné cvičení bude vaším nejlepším spojencem, jak se zbavit všech těchto emocí.

Zóna 5 a 6: Pupínky na bradě a horní čelisti

Reflexní body spojené s produkcí pohlavních hormonů se nachází na bradě a dolní čelisti, oblast hormonálních problémů spojených s ženským cyklem. Nezapomínejte na zdravé stravování (pro zajištění všech nezbytných živin) a fyzickou aktivitu, tato kombinace je pro vaši pokožku více než prospěšná!

Psycho-emoční stránka: V této oblasti můžeme hledat vyjádření strachu (ze selhání nebo, že něco nedokážeme) či problém se sebekázní. Zvažte meditaci nebo hypnózu, abyste se naučili uvolnit a být k sobě méně nároční.

Zóna 7: Pupínky na spáncích

Chrám ledvin. Přepracování, toxiny, kofein… přichází doba, kdy ledviny nestíhají dobře pracovat. Filtr je nasycený, takže pokožka přebírá odpad a snaží se ho zbavit. Řešení: více pít, pít a pít! Pouze společně s odtékající vodou odstraníme naše nedokonalosti!

Psycho-emoční stránka: Pocit nejistoty nebo nedostatek vůle mohou zpomalit správné fungování ledvin.

Tak a teď už víte, proč se ty vaše pupínky usadily právě tam, kde se usadily!

Během zkoumání všech možných řešení, jak si osvojit lepší životní styl, vyzkoušejte naše čistící přípravky, které vaší pokožce pomůžou získat na kráse.

Léčba proti nedokonalosti je prováděna ve 3 krocích a umožňuje vám denně čistit, tónovat pokožku a bojovat proti pupínkům a nedokonalostem. Musí se provádět ráno a večer minimálně po dobu 56 dnů * a obnovovat 2 až 3krát ročně.

Je to lék na pupínky, vady, jizvy a akné.

Tato kůra se opravdu zaměřuje na pupínky po akné, mikrocystů, hormonálních pupínků a mladých jizev. Pomáhá regulovat přebytek mazu. Je ideální pro mastnou a kombinovanou pleť.

Skládá se z:

Krok 1: Miss Ellaire Lotion 260 ml: Jemně čistí a odstraňuje make-up z obličeje a očí.
Krok 2: Eau de Génie 135 ml: Dokonale čistí a odstraňuje veškeré nečistoty a micely. Stahuje póry, zdokonaluje odstranění make-upu a rozjasňuje pleť.
Krok 3: Lotion Déboutonnez-moi ! 30 ml: Roztok na nedokonalosti. Působí do hloubky a trvale na přebytečný maz, na pupínky, mikrocysty a jizvy po akné. Přírodní lotion proti akné, které potřebujete.

Pokud však akné i přesto přetrvává, navštivte dermatologa.

Zdroj: Indemne Laboratoire

You may also like